Bli Siguracion online

Mirë se vini në MySig!

MYSIG "nga Fidentia!!"

Çfarë është MySig?

MySig by Fidentia është i vetmi destinacion online ku ju mund të kontrolloni cmimet e siguracioneve,krahasoni dhe blini policat direkt online nga të gjitha kompanitë e sigurimit në vend.

Në cdo moment ju mund të blini siguracionin që deshironi për automjet, shtëpine apo shëndetin në udhëtime, dhe menjëherë ju do të merrni kopjen dixhitale, dhe shumë shpejtë MySig do jua sjelle policën origjinale kudo që ju ndodheni pa asnjë pagesë ekstra.

MySig jua bën të mundur që ju të njiheni lehtësisht me termat dhe kushtet e secilës policë dhe të shikoni ofertat e ndryshme nga sigurues të ndryshëm para se ju ta blini.

Krahaso dhe bli siguracion nga cdo sigurues në vend

Policat gjithmonë me ju, kudo që ndodheni

Siguracion për të
gjitha nevojat tuaja

Raporto dëmet direct online

notification

MySig të kujton në kohë
për rinovimin e siguracionit

Keni nevojë për ndihmë?
Na kontaktoni!
MySig ju kujton kur është koha
për të rinovuar siguracionin

Ploteso të dhënat dhe MySig do ju informoj
në kohë qe jut e rinovoni siguracionin tuaj.